Att köpa valp hos oss

Våra avelsdjur är höftledsröntgade, ögonlysta och gonioskoperade. Vi följer Springerklubbens och SKKs avelsrekommendationer. När du köper en valp hos oss är den: Minst 8 veckor gammal Registrerad i SKK(Stamtavla) Veterinärbesiktigad (intyg ej äldre än 7dgr) Vaccinerad mot valpsjuka,parvo och kennelhosta ID-märkt med microchip Avmaskad flera gånger Nytrimmad och badad vid leverans Vi har vår dolda fel försäkring i Agria/ Svedea Matlista och skötselråd medföljer Lite av den mat valpen är van att äta följer med En filt som luktar mamma och syskon medföljer Fri trimning första året ingår Vi visar dig gärna hur pälsen på din springer ska skötas. Våra valpar växer upp hos oss inne i huset och har där fått höra alla olika vardagsljud som förekommer i ett hem. Valparna får åka kortare bilturer före leverans tillsammans med tiken för att resan till nya hemmet ska bli tryggare. Vi finns som support hela valpens liv, i både med och motgång!!! Vi följer Springerklubbens och Svenska kennelklubbens avelsregler. Våra avelsdjur är hälsotestade avseende höfter och ögon. Vi vill att du som köper valp hos oss.. -Ska ha tänkt igenom ditt hundköp ordentligt, du skaffar en kompis för dom kommande 10-12 åren. -Läst på lite om rasen och är införstådd med vad just en ESS kräver avseende motion, stimulans, pälsvård etc.. -Ha planerat och löst ev. passning av hunden om du jobbar.En liten valp får/ska inte lämnas ensam. Inga avtal ingås via e-post eller telefon, vi vill ALLTID träffa våra valpköpare personligen.... Fri prövningsrätt förbehålls, ..vi väljer vem/ vilka som får köpa våra valpar. Detta för att kunna matcha ägare och hund så bra som möjligt. Företräde ges till de valpköpare, som vill träna och helst också tävla aktivt med sina hundar.

Aktuell valpkull

Vi har inga valpar just nu men titta under planerad valpkull så ser du vad som är på gång

Planerad valpkull

Vår/Sommar 2024 Vi planerar att para "Doris" Fire'n Ice Legend of Love med den engelskfödda hanen Ch. Trimere Time Traveller. Parning är planerad i mars med beräknad valpleverans i juli. Två friska trevliga föräldrar med god exteriör och härlig mentalitet som vi tror passar bra ihop på alla sätt. Vi förväntar oss en kull sociala aktiva valpar med god exteriör som passar dig som vill hålla på med många roliga hundaktiviteter. Alla godkända färger kan förekomma: Leverfärgad/vit Svart/vit med eller utan tantecken.

Tidigare valpkullar

På rasdata ( http://www.rasdata.nu/springer/ ) hittar du all information om våra tidigare valpkullar. I galleri valpkullar hittar du bilder från våra kullar